Friday, 20 July 2012

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan...

Salam Ramadhan semua...

Mlm ni dh start terawikh, kan? Tapi peluang untuk ke surau2 or masjid2 berjemaah menjalankan sunat terawikh sejak ber-anak ni  susah nak dpt...xpe la kan, sunat saja...amalan lain spt mengaji Al-Quran masih blh diperbanyakkan...

Sebut pasal tu, Alhamdulillah this week after dh bersuci dr hadas baru ni semangat Ramadhan dh dtg dlm diri...dh start mengaji dlm 4 muka setiap pas maghrib...yg plg sweet nya ditemani Zameer di riba...even xde la melekat sgt kat riba mama dia ni, tp sekejap2 dia akan dtg duk atas riba, tunjuk2 muka surat time kita mengaji tu...Alhamdulillah, moga jadi anak yg soleh nanti...amin...

Ok readers, dh nak blk ni...kena singgah isi myk dulu coz dr petang semalam lg sebenarnya minyak dh alert mintak diisi, tp sbb dh keje dekat skrg kan...sempat smp nk blk arini plak baru nk g isi...hehe...syukur sekali lagi :)

Selamat berpuasa pada semua readers...moga kita berjaya memperbanyakkan amal di bulan mulia ni...berusaha memperbaiki diri ke arah yg lebih baik...InsyaAllah...

1 comment:

  1. Salam Ramadhan mama zameer.... tau tak my friend who is residing in dubai citer kat sana diorg wat terawih sambil dukung anak........... it's hard for me to imagine not to mention whether is it allowed... tapi tuh laaaa, ader anak kecik mmg payah nak gi aaa..

    ReplyDelete

Any Comment??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...