Wednesday, 23 May 2012

SPA, Oh SPA!!

Salam semua...

Rasa kecewa nih...14 April lepas I pegi exam SPA for Juruaudit...punyalah penat menelaah, klau xdpt jugak mmg xde rezeki nk keje gomen...

Ikutkan tarikh diberi utk result keluar dlm slip exam aritu 19 Mei...lebih sebulan tu dr tarikh exam, but last monday (21 Mei) result blm jugak keluar...then ptg tu cek lagi, kuar notification ni....

Ok, xpe...ku sabarkan tunggu arini tuk cek lagi....tp idoknye lagi kuor (kan xpasai kuar loghat perak..huhu)....dr pagi sampai la ke detik ini, masih menjadi tanda tanya bhwa ada ke tak peluang ak nk masuk keje gomen ni....

Feb lepas ada g exam for Kastam, tp xde rezeki di situ....so pertaruhkan nasib tuk jwtn ni plak...moga2 ada sinar yg menunggu di penghujung waktu....

P/S: Ak dh penat mengeluh nasib di private sector, moga Allah mendengar doaku  di bulan mulia ni...amin...

No comments:

Post a Comment

Any Comment??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...