Tuesday, 22 May 2012

Birthday Party @ Taska

Salam semua...

Jgn keliru ye dgn tajuk entry ni...bukan nk cerita psl birthday Zameer tau, nnti kang ada yg pelik tertanya2, "ai, Zameer sambut birthday 2 kali ke thn ni?" hehe...birthday Zameer kan dh cite kat entry lepas...

Kwn2 taska Zameer skrg ada 5 org...Zameer ke-2 tertua since Caca dh x dijaga oleh cik D dah sebab mamanya dh jd housewife skrg...plg tua umornya dlm setahun setengah dh, Zameer plak skrg setahun 3 bulan, another 3 babies juz reach 1 year oleh in May...So, their parents pakat nk smbut birthday ke3-3 nya serentak di taska....Antara penganjur majlis ni is Mama Piya...

Last Friday, blk dr keje cam biasa la trs ke taska tp aritu xterus balik tp tlg cik D bersiap tuk majlis...2 org mommies b'day girl is taking leave on that day...masa sampai di taska, Zameer baru siap di mandikan..kata cik D, semua lewat mandi arini sebab umminya (panggilan anak2 utk cik D) sibuk masak di dapur...

Masuk waktu magrib, mommies semua solat di bilik cik D, papa2 yg dh sampai ke surau yg berdekatan...Papa Zameer plak sampai lwt skit sbb dr PWTC ada event Meta Tech...

Dr kiri: B'day Boy Aniq n his papa, B'day Gurl Balqis n her mom, B'day Gurl Piya n her mom


anak2 xpndai tiup xpe la, mama diorg expert...hehee
Seronok celebrate ramai2 ni...makanan plak mmg best2 la...air tangan ummi diorg ni, mmg kena selera...me yg mmg xberapa gemar ngan cheese pon byk kali tmbh makan macaroni n cheese tu...hehe...pdhal macaroni n cheese tu khas tuk anak2 ummi, tp parents yg terlebih suka...means sedap la tu cik D, untung si dia! hehe...

Durra Elfiya

Aniq Haris

Aina Balqis

hehe...ni my little hero; Zameer

yummy, yummy!!

B'day gurls n boy bergambar ngan their mommies
dlm kul 10, semua dh beransur2 pulang...papa2 dh sibuk cuit2 wife masing2 ajak balik...tp mommies still asyik lagi duk layan kerenah anak2 n 4,5 kali berulang ke meja hidangan...hehe...Papa Zameer plak dh keletihan, esoknya (sabtu) keje full day tuk last day exhibition kat PWTC tu...lps dh tapau skit sorg bagi2 mknn yg ada, semua pon beredar lah pulang dgn perut kenyang...

Best2...terasa sgt ukhwah yg terjalin...moga2 dipelihara Allah utk selamanya...amin...

3 comments:

  1. bestnya sambut birthday party baby comel2 nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul...hari tu, budak2 bebas berlari2 dlm taska...biasanya duk dlm baby room je, ptg je la blh jln2 kat luar taska sekejap...seronok btl nmpk diorg, cm xhbs tenaga lari2 (even yg baru bljr tatih pon).

      Delete
  2. ehem....si dia??? hahhaha....opsss...alhamdulillah..moga berkekalan ukhwah antara kita..amin...

    ReplyDelete

Any Comment??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...