Wednesday, 19 September 2012

UPT result...

Salam semua...

Ada yg ternanti2 I update psl result UPT ea? huhuu....

Well, dh test this morning before solat subuh tu...Punya la duk fikir psl result tu, terbawa2 ke alam mimpi...huhuu...

Papa dh kejut awal2 dlm kul 6 lbh cmtu tuk solat subuh, tp Mama nya ni p tido blk...termimpi la konon pegi test...tp resultnya sekejap nmpk 2 line, pastu kabur2 jap...trs tggl 1 line je! pastu? Papa kejut lagi skali tuk solat...hehe..liat btl nk bgn skrg since dh tau Papa mesti bgn lg awal tuk kjtkan bini dia ni ha...haha...

bgn je tido, teringt mimpi td...alamak, 1 ke 2 line ni? macam antara 2 je...huhuu...

xbuang masa, I pon test la....

Dan resultnye.....

*






*






*







*




*




*




*






Negatif! huhu...

Tapi Papa pesan sblm p keje td, even negatif skrg pon since Mrs Moon blm menjenguk lagi, Mama kena jaga pemakanan, jaga kesihatan...kot2 la kan cm kes Zameer dulu, mggu pertama dh test kat klinik -ve, mggu kedua UPT kat umah pon -ve, tp bila Mrs Moon blm dtg gak lagi on 3rd week tu saja la wat UPT sndri kat umah...positif! 

So, kemungkinan tu masih ada...

Thanks a lot pd kwn2 yg bg moral support...luv u all!

P/S : This morning got a SMS from Ummi Zameer bertanyakan hal result ni...amboi, Ummi berianya...nk cop tuk babysit adik Zameer ke nnt? hehehe...InsyaAllah mmg tu pon niatnya if ada rezeki nnt....luv u la Cik D!!

6 comments:

  1. Na..
    Jaga diri...
    Next week test lg yer..
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear...

      berdebar nk tggu next week ni...huuhuu

      Delete
  2. berdebar & x senang duduk kan? mizah dulu mcm tu gak.. naa ni rajin betui wat UPT every week.. bagus2
    aritu bila lmbt dtg peot, mmg mizah sengaja x test.. punya la in denial & risau gap dekat.. almost 2 mths br wat test.. & dlm masa tu kiteorg gi kk - snorkeling bagai..

    mizah slalu pujuk diri sendri, Allah bg rezeki ni sbb Allah tau apa yg terbaik utk kite kan, w/pon kite ni punye la risau & takut ;)

    bab c-sect heal ke tak tu.. tuhan je tau luka kat dlm tu betul2 heal ke tak, doc pon tatau selagi x bukak 1st layer of our skin.. tp insyaAllah, utk case naa, gap 18bln tu dah ok sgt dah, by the time adek lahir zameer dah 2 yrs ++ kan.. cousin mizah, lepas 18bln beranak csect, bersalin no2, normal.. Alhamdullilah, semuanya ok

    jgn risau sgt ye.. xelok utk kesihatan hik hik hik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuuu...Thanks Mizah for the support & advice...tapi tu la, dlm duk2 risau and been denial to get preggy again, smlm sambil2 duk wat keje kat ofis dan lagi survey2 double stroller tuk toddler & baby...haha...

      Delete
  3. na ingat kak yatie paras 3 tak. dia dulu selalu gak dgn akak.just nak na tahu je. dia bersalin anak kedua semasa umur anak first dia bru 23bulan.yang first c-sect, second normal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki masing2 kan kak...untunglah 2nd baby dia dpt bersalin normal...ok, thanks for sharing kak...motivated skit rasa! hehe...

      Delete

Any Comment??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...