Sunday, 14 October 2012

Pesan Papa to his Little Hero

Salam semua...

Papa outstation lagi....sobs!

Last week ke Taiping, this week ke Bangkok plak...mujur la 3 ari je....flight Papa kul 3.30 pm arini, blk Rabu mlm sampai sini...tapi sampainya tgh malam, maybe dalam kul 12 mid night! Scarry kot nk travel ke LCCT 2 org je ngan Zameer nnt, tapi mujur Papa tanya Afiq, adik Papa, katanya blh tlg ambik kat airport...

Semalam pon Papa masuk ofis lagi siapkan project client sbb nk kena submit mggu ni tapi person in charge for that project akan ke Bangkok sama2 ngan Papa, so he asked the favor of Papa la tuk tlg dia siapkan project tu sblm pegi...dah la sbtu pon Papa keje, blk umah pon sibuk ngan laptop jugak...ahad tu time nk kuar, Zameer rengek2 nk ikut...bila Papa hulur dia kat Mama, dh pandai geleng2 kepala xnak! Papa tinggal, mmg nangis gak la kejap...

Sian tgk Zameer, blm smpat nk lepas rindu kat Papa, dh kena tggal lagi kan....

Pagi tadi, dengar dialog 2 beranak ni sblm kuar rumah...

Papa : Zameer, nnt Zameer baik2 tau...Zameer tolong Papa jaga Mama ye...

Zameer : Humm....(kepala angguk2 tengok Papa...)

Papa : Zameer jgn nakal2 tau...dengar cakap Mama..

Zameer : Hummm, humm.... (kepala angguk2 lagi...) huhuuu...

Since Papa nk ke luar negara, and xbuat roaming kat fon dia, mmg xleh la nk contact by fon dh...sunyi dh la fon Mama ngan suara Papa....Jadi emel je la nnt jd pengantara...mujur pegi 3 ari je...huhuu

Doa Mama, moga selamat perjalanan Papa pegi dan balik semula ke pangkuan kami nanti...amin...

We luv u, dear...so much!!  (Alamak...nape mataku tetiba berair ni...huhuu)


No comments:

Post a Comment

Any Comment??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...