Tuesday, 4 September 2012

Aidilfitri 2012 (Part III) - Gambar Raya

Salam readers...

Entry ni malas nk berceloteh panjang...kita view gmbr je la ea....

Raya ke-3, ngan cik Ngah Zameer...

Raya ke-4: Purple theme

My belove mom n dad

On the way beraya

Raya ke-5; Zameer n atuk

Zameer, Nenek n Cik Ngah

Time berenti solat kat Masjid Kusza (skrg dh  Unisza)
Dan, part yang plg mencabar time nk capture gmbr raya 1 family...Zameer xleh nk duk diam sekejap...dia asyik nk ke kamera, tgk kt screen kamera tu...xmcm last year, time xpndai nk merangkak ape lagi kan? senyum je la tgk kamera...huhuu...
Nak captured gmbr ni sikit punya payah, semuanya gara2 Zameer xnk duk diam..huhu

Zameer n Ayah Su

Atuk n Nenek Zameer

Tgk la, sibuk nk turun...

Ni je la pose cntik skit sbb dia dh penat lari sana sini...huhuu

Ladies in the house...jurufoto kitorg pon join bergambar sama :)

"Sayang Zameer!"

Mens of our family
P/S : Actually bergambar 1 family ni dh raya ke 6, sblm kitorg bertolak blk ke KL...

No comments:

Post a Comment

Any Comment??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...