Sunday, 9 September 2012

Hati resah...

Salam readers...

Hurm...hati ni keresahan...mungkinkah....?

Klau ia cmne? sudah sediakah? sudah mampukah?

Trip to Sabah next year cmne? akan jadi ke klau kemungkinan tu btl...?

Banyak yg duk main dlm fikiran ni...

Ya Allah...hanya Kau yg tau ape yg terbaik utk kami...

Moga mudahkan segalanya....amin...

4 comments:

  1. dah bapa hari lambat yg risau ngat ni...
    kalau ye pon smpt je gi trip ke sabah...
    tp maybe limited la aktiviti...

    ReplyDelete
  2. haha..mmg resah kan skrg klo dtg lambat..
    lambat 1hari pon resah nye ya ampon,.Allah je tahu huhu...xpe la na, kalau betul, Alhamdulillah..rezeki Allah nak bagi...kene +ve tau..

    nak dgr cite klakar x...last month la, kita punya Cik Moon btl2 lambat...masa tu mmg kitorg dah runsing gila dah..ding dong ding dong OK lah dua2 dah sepakat, dah motivate diri & pasangan, kami redha...siap dah paggil baby adik lagi klo papa pegang perot...kihkih...skali after 2mggu mcm tu, Cik Moon pon datang...haha...^_^


    apapon..pesanan utk Na & diri sendiri jgk, klau ada lepas ni even diri blom ready, we as mommy daddy kene positive sokmo ^_~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear! Really motivated comment from u...hehe

      Na ni dh lebih smggu terlewat ni Lily...Adoi...bukan nk tolak rezeki, tp sebolehnya nk gap jauh skit sbb berazam tuk normal delivery for the next baby...Na kan c-ser, skrg pon perut mcm xfully healed lagi...sometime terasa lagi pedih2 dlm perut tu...

      and i want the best for all my child...skrg proses to stabilized financial is still in process...

      But like u said, klau dh rezeki Allah bagi kena la redha...Moga2 itulah yg terbaik tuk kita kan Lily...Allah Maha Mengetahui... :)

      by the way, cite Lily tu mmg kelakar pon...hehee...

      Delete

Any Comment??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...