Tuesday, 13 November 2012

Dinner with BFF & Family

Salam semua...

Last saturday...sory, baru nk cite sabtu lps punya cite...I am busy, so sorry ye kwn2! huhuu... was a very busy day for me...flat hbs! Kebetulan plak kena mggu bekerja, mujur sekali je sebulan, half day je...hbs keje kena bergegas ke ofis lama tuk attend ALK (Ahli Lembaga Koperasi) meeting, ingatkan blh escape la memula tapi bila Dato' (my ex-boss, also Pengerusi ALK) tau I keje sblh pagi, trs dianjakkan meeting ke ptg...so, no excuse!

Meeting start dlm kul 3 lbh, ikut agenda asal duration meeting 3-6pm je...tp kul 7 pon lum hbs! 6.30 I mencelah diri jap tuk solat, gilir2 ngan org lain tp meeting ttp berjalan in between org gilir2 g solat tu...Bila jam dh kul 7, I dh gelabah dh sbb ada jnji ngan my BFF (Mama Kema & Nik) to have dinner together...7.15pm baru btl2 hbs meeting...adoi la...

Dah tau I'll be late to get home, awal2 dah SMS Papa mintak tlg mndikan Zameer siap2...singgah solat magrib kat Petronas Bkt Jelutong, baru balik rumah...Sebaik sampai SMS Mama Kema tanya dh smp mana? kebetulan diorg dh reach Shah Alam, so nan hado lah den nk mndi dulu ape kan...tggu Papa bersiap je since dia baru sdh mndi...

Sambil tggu diorg sampai kat tmpt pertemuan, stesen Esso Kg Subang, kitorg isi myk dulu...Ngam2 dh isi myk, diorg pon sampai....So, terus ke destinasi tmpt makan, D'Arab Cafe, Bandar Pinggiran Subang...

Combo set for 3 : lamb & chicken Kabsah

Combo set for 2 : Mandey Chicken

With mom-to-be, Nik

Nik, Mama Kema, Si comel Afiqah & husband Kema, Pareh

Muka lapar cik-cik abg kitorg...haha!
D'Arab Cafe ni sgtlah laku, sampaikan I call dulu buat reservation takut2 diorg xbuka or tutup awal...managernya bgth, if hidangan diorg ni hbs awal, so akan tutup awal la kedai tu...But, utk memenuhi selera ibu2 mengandung ni I called la awal2, reserved tuk 5-6 org..mujur la call dulu klau xmmg xsempat la...pekerjanya tanya masa mula2 sampai is it I yg call tuk reserve tu? katanya kalau x, mmg xsempat sbb hanya yg tggal ngam2 tuk kitorg je..huhu...

so, that's all for now...da...

No comments:

Post a Comment

Any Comment??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...