Tuesday, 27 November 2012

Our 3rd anniversary celebration

Salam...

Adoi...dh lama entry ni duk diam je dlm draft, since a day we had celebrated our anniversary...sory readers, busy and tgh cari mood tuk make up this entry...huhuu....

Tuk celebration kali ni, we had a special dinner with Zameer along...nk plan for vacation, xberapa best jln2 time cuti sekolah cm sekarang...teringat our 1st anniversary, celebrate kat Cameron Highland tp sesaknya kat sana macam masuk KL plak...dgn cuaca hujung2 tahun ni plak yang dh masuk musim hujan kan...hehee...teringat time majlis kitorg dulu kat Terengganu, pengantin laki sampai disambut hujan renyai2...pagi waktu nikah sehari sebelum resepsi tu pon hujan renyai2 masa on the way ke masjid...syahdu je rasa time tu! huhuu

Selepas mendapat beberapa suggestion dr kwn2, lastly ak pilih tmpt yg dekat2 je since our dinner we had was on weekday...klau pegi jauh2 blk rumah mesti lewat, sian Zameer plak...so, kitorg ke Hardware Cafe kat Space U8, Bukit Jelutong, Shah Alam....My oficemate provide me her Discount Card, so dapatlah 15% off from the total bill...huhuu


Okay, review gambar kitorg ea...
Papa wat suprise dgn belikan kek ni...even just 2 slices, but it very nice dear! thanks!

Us in black...

my deary hubby...

Actually ak saja padankan baju kitorg pagi tu time bersiap nk ke ofis...menggamit kenangan kitorg time annual dinner office Papa masa 1st year kitorg kawin...time tu inai pon masih merah di jari...huhuu...waktu tu kitorg kena pkai formal tuk annual dinner tu, so my hubby with his black shirt with black coat, me with also with black + white night dress with black coat n tudung putih like i worn for our anniversary dinner date ni...huhuuu...nk sgt tampal gmbr tu kat sini tapi softcopy hilang, yg ada juz dlm FB...since dh lama x buka FB, so gmbr pon xleh nk ambik la...huhuu...


Zameer also in black...huhu
 Sekarang punya la ssh nk bergambar ngan si kecik ni...tgk lah ape yg sempat Papa capture...


Mata duk tgk tab dia je...Mama sengih sorg2...huhu

in trial to get his attention

Tgk...mata plak pndg ke lain...Mama syok sndri!

Lastly, sbb kena gelak ngan Mama n Papa, Mama plak di tanduknya...huhuu
Makanan kat sini ok la...but the BBQ sauce is too sweet! tak pernah rasa sos BBQ yg manis cmtu...tp mujur Papa suka, so at last kitorg switch dishes...huhuu
Papa punya... Creamy Chicken Pasta...sedap!! yg peliknya menu  dia mmg nama Pasta tp actually spagetti...

Combo BBQ Chicken + Lamb...actualy xtau pon combo Bbq set ni  ada lamb sbb ak xsuka lamb, but thanks god lamb dia sedap, sgt lembut!...huhu

Ini budak ssh mau disuap makan...asyik dgn tab dia je...

Layan kartun smp bateri habis pastu bising2 sbb tab dh gelap xkuar ape....haha!
Yang bestnya kat sini bukan saja free access to Wifi, tapi ada 3 unit Sony tab yg disediakan tuk pelanggan...So, bila dh selesai makan, sempat la Mama update status kat FB kejap guna tab tu since tab sendri dah habis bateri...huhu
This Sony tab has been located kat 3 tables for two only...

Klau setakat nk lepak2 sini, game pon penuh dlm tab ni...huhu
Selesai makan, kitorg jln2 jap dlm Space U8 ni...still jugak blm byk kedai yg dibuka, tp kitorg tgk dr jauh kedai Mr. DIY Hardware cam menarik...so, jln2 jap dlm tu...menariknya mcm2 brg ada dlm tu, dan hrga pd rate yg murah...
Tgk, dia yg heret Mamanya...huhu

3 of us!
We really enjoy ourselves that night...Moga Allah pelihara hubungan kami agar kekal berpanjangan dalam keredhaan-Nya selalu...amin....

P/S : Happy Anniversary to my BFF, Mama Kema for Their 3rd Anniversary on 26th Nov...hehe...dh nama pon BFF, kawin pon selang seminggu je...hehe...nntlah lain entry cite about our wedding plan dulu2 ye....hehee

No comments:

Post a Comment

Any Comment??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...