Sunday, 31 March 2013

Surprise for Papa

Salam readers...

Last friday, saja la jenguk2 website Zalora.com... First time menjengah actually...Then tgk bhgn kasut lelaki, mak ai terkejut tgk hrga sbb sgt2 berpatutan...then I got the idea to suprise Papa...huhuu

1 thing about my luvly hubby ni, dia sangat la kedekut nak berbelanja tuk diri sendri...serius!  I noticed that from awal kawin lagi...and he is really a sentimental guy...brg lama yg dh rosak pon sgt syg nk buang...sume nk disimpannya...dont believe me? come check out our store room...huhuu

But he is a really gentlemen for anak bini...sangat tak berkira klau dia mampu belikan...If come to shopping time, especially time nk raya...klau blh yg dia punya xde pon xpe...belikan tuk kitorg kitorg dulu...If I was not  forced to buy for him, jawabnya xde la tuk dia...huhuu...

Sebab terpikir dh lama tak membeli tuk my luvly hubby ni, saja la grab sepasang sandal and sepasang kasut 'boot style' tuk dia...hehe...really hope the size that I picked really suit him!


Jumaat lps time survey catalog kat website zalora tu, saja SMS Papa tanya kasut dia pakai size ape...dia jawab dengan jujurnya tanpa bertanya kenapa...hehe...kebetulan time tu he is really busy in Malacca, where his company is involve in engineering exhibition there...Thank godness he is not asking further nor when met me at home that night...hehe....

Ikutkan terms kat website Zalora, items will be delivered in 3 working days time...but this morning at 9.30am  I got a call from courier service said he will come by in 10 minutes time...huhuu...cepatnya! Sebelum ni ada dengar banyak komen negatif dr customer psl Zalora, so to be save I choose term called 'pay on the delivery'...then, they might upgraded their delivery system very well nowadays...tak serik tuk menjengah lagi! hehe...

Our small-getting-bigger-soon happy family  :)

3 comments:

  1. dulu mmg truk... sekarang macam ok je... lin pun da start soping balik... =D

    ReplyDelete
  2. bersandle baru la epul ke sabah nanti ye...
    jangan lupa snap gambar sandle baru kat sabah ye..
    hehehe...

    ReplyDelete
  3. Para suami ni mmg mcm tu kan,dieorng xkisah brg sendiri... :)

    ReplyDelete

Any Comment??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...