Monday, 9 April 2012

"Pish...Pish..."

Salam semua...

Cite update pasal Zameer yg sgt ringan mulut akhir2 ni...sgt rajin berceloteh! kdg2 bunyi cam bahasa Korea, kdg2 bunyi cam cakap siam...hahaa...

Then, yg part best sekali adalah time dia wat malu2 bila kita ajuk ape yg dia ckp tu...serius so cute!! dia akan wat tersipu2 malu...kdg2 terus sembam muka dia ke bantal or riba mama dia...hahaa...

Ni gmbar semalam...snap masa dia sibuk skodeng fish yg tak berapa ekor dlm akuarium kat umah..haha...nnt la mama tambah ikan ye Zameer....


tunjuk "pish"

Mulut tgh cuba nk sebut 'Fish' tapi bunyi 'Pish' jugak...haha






semalam Zameer sgt la aktif, sampai kul 11 lebih pon xnak tido lagi...puas ulit baru lena...huhuu...tu papa cerita pagi tadi la, sbb mama terlena dulu kat sofa semalam...haha

1 comment:

  1. comel je abang zameer ni...
    nnt boleh la lawan sembang ngn adik aqeef..
    pon mcm zameer..byk sangat mulut nyer..
    ssyik dok tatatataaaaaa......hahaa

    ReplyDelete

Any Comment??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...