Thursday, 29 December 2011

Ultimate Cheesy Bites...cheese..cheese....

Salam readers...

semalam pas keje my sis ajak makan Pizza hut, katanya dah lama teringin nk makan Ultimate Cheesy Bites tu..So, kitorg pon pegi la ke Pizza Hut Subang Permai...

Ni la dia rupa Ultimate Cheesy Bites...

Ni my fav. if ke Pizza Hut

Haa....yang ni xde dlm menu Pizza Hut ye kwn2...hehee
Rasanya? boleh la...utk si penggemar cheese,but I'm not the Cheese maniac...huhuu...tp ada tompok2 bulat pior cheese klau xsilap di tompokkan kat setiap piece of pizza tu, agak mengurangkan kesedapan pizza tu...even my hubby n my sis tu penggemar keju, but that kind of taste sedikit 'membunuh rasa'(ayat my hubby..dasyat kan?hehe) But try bagi kat Zameer, suka jgk dia even buat muka klakar time mkn...hehe... The 3rd pict tu actually bekal bubur ikan dari babysitter Zameer, since Zameer xmkn hari tu so ada la bubur yang terlebih...

"mama nk snap gambar Zameer? jap nk freeze..." hehee

Aumm...cedapnya makan!

Zameer wat muka comel

Zameer: Ermm....boringnye... :)

Budak comel.... :)

Cik Ngah Zameer yg mengidamkan Cheesy Bites tu...

My Love...

Sian Zameer...hahaa...

2 comments:

  1. zameer makin besar makin epul...
    mana muka mamanya ni...
    cik ngah ngidam...klu ngidam skali lagi jgn lupa banja k.kema skali...pesanan penaja...

    ReplyDelete
  2. muka mamanya 2nd edition nnt kot...hahahaa

    ReplyDelete

Any Comment??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...